100.000 евра ќе чини Новогодишната забава на Заев и пријателите во Солун

По изјавите на солунскиот градоначалник Јанис Бутарис, како и на владиниот портпарол Миле Бошњаковски, очигледно е дека претстојот на премиерот

Read more

Трајановски: Одлична забава и прекрасна музика на Супер Скопје

Вчеравечер заврши третиот викенд од големата летна забава „Супер Скопје“  со настапот на голем број изведувачи. Градоначалникот на Град Скоје

Read more

Вејчеслав Поповски со гордост ве поканува на незаборавна забава во својот крај на најубавиот Етно плоштад фестивал Берово, градот на културата за 2017 година

Општина Берово ја продолжува традицијата на еден од најубавите фестивали во Источна Македонија, Етно плоштад фестивал. -Ми претставува гордост што

Read more