„Вудсток“: Три дена мир, љубов и музика

  Тешко е да се врати времето на „Изи рајдер“ (Голи во седло) затоа што историјата најверојатно се повторува само

Read more

Вудсток – најубавиот спомен на цивилизацијата од 20-от век

Ширењето на митот низ децениите и низ глобалниот простор, половина век подоцна му даваат на фестивалот стабилна легендарна димензија, која

Read more

Братислав Димитров : 50 ГОДИНИ ВУДСТОК, КАКО ГО ЗАМРАЗИВ СОЦИЈАЛИЗМОТ И НИКОГАШ НЕ УСПЕАВ ДА ГО ЗАСАКАМ  КАПИТАЛИЗМОТ

КАКО ГО ЗАМРАЗИВ СОЦИЈАЛИЗМОТ И НИКОГАШ НЕ УСПЕАВ ДА ГО ЗАСАКАМ  КАПИТАЛИЗМОТ (ИСПОВЕД НА ЕДЕН ПЕНЗИОНИРАН РОКЕР)  Еден ден нашиот

Read more