СДСМ ќе раководи со Скопје и 56 општини, ДУИ со 10, ВМРО-ДПМНЕ со пет, Алијансата со три

По 11 години, целосна промена на политичката мапа во Македонија. По завршување на вториот круг од локалните избори, официјланите резултати

Read more

Ламбе Арнаудов: Вистински Вмровец не го казнува ВМРО

Овој текст ТИ го посветувам тебе, мајко земјо страдна, сакана, родилко и доилко, душо напатена, хранителка штедра, учителке мудра, воспитувачка

Read more

Богдан Илиевски: Ако ова се случеше во време на владеење на ВМРО досега ќе имаше протести

Богдан Илиевски: Ако ова се случеше во време на владеење на ВМРО досега ќе имаше протести. Целосен интегриран текст објавен

Read more