Реформирање и модернизација на ВМРО-ДПМНЕ

Партијата обзнани целосна реконцептуализација: на организационет план; на ниво на функционирање; и во поглед на предлагање и водење на иновативни

Read more

Обединетите бои на ВМРО-ДПМНЕ – победнички!

Во изборната кампања Парламентарни избори 2020 сведоци сме на остварување на еден многу посакуван идеал на раководството и членството на

Read more

ВМРО-ДПМНЕ како опозиција нема изгубено парламентарни избори

Традицијата, бројките и севкупната социополитичка соатојба и пред изборна атмосвера во Република Македонија се во прилог на очекувањето и предвидувањето 

Read more

Прекрасен перформанс на УМС ВМРО-ДПМНЕ од Кочани во чест на Игор Јанушев

Членовите на Унијата на млади сили во ВМРО-ДПМНЕ во голем број, срдечно и топло го пречекаа носителот на листата за

Read more

ВМРО-ДПМНЕ како опозиција нема изгубено парламентарни избори

Традицијата, бројките и севкупната социополитичка соатојба и пред изборна атмосвера во Република Македонија се во прилог на очекувањето и предвидувањето 

Read more

Ноќен митинг на Христијан Мицковски и ВМРО ДПМНЕ

Величествен ноќен митинг на Христијан Мицковски и ВМРО ДПМНЕ во Кочани. Погледнете ја победничката атмосфера во Кочани. Бакли запалени за

Read more

Христијан Мицковски, Игор Јанушев и кандидатите за пратеници ИЕ3 топло пречекани во Кочани

Во градскиот парк пред домот на културата Бели Мугри, Христијан Мицковски, кандидат за Премиер на ВМРО ДПМНЕ, Игор Јанушев, носител

Read more

Игор Јанушев во посета на партиската организациоја во Кочани

Носителот на листата во изборната единица бр.3 – Игор Јанушев денес го посети општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Кочани. Со

Read more

Игор Јанушев во посета на Чешиново-Облешево, Зрновци и Виница.

Игор Јанушев ги посети Чешиново-Облешево, Зрновци и Виница Каде што разговараше со членови на неговата партија ВМРО – ДПМНЕ. Игор

Read more