Голем спортски дух на турнирот во мал фудбал „Ѓорче Петров куп 2017“

Љубителите на фудбалот во спортско Ѓорче Петров покажаа голем спортски дух во одиграните натпревари синоќа на повеќенаменското игралиште. На првите

Read more