Компанијата „Тесла“ назначи нов Шеф на Одборот на директори

„Тесла“ ја назначи Робин Денолм за нов претседател на Одборот на директори на компанијата Тесла. Функцијата беше испразнета откако Елон

Read more

Tesla соларни ќерамиди пристигаат кон крајот на годината

Извршниот директор на компанијата за електрични автомобили Tesla Motors неодамна ги претстави соларните ќерамиди коишто според неговата визија би требало целосно да

Read more