Ивор Мицковски: Министер си поднел оставка поради мобилен, нашиот Фонд за иновации дрзок и безобразен

Норвешкиот министер за рибарство Пер Сандберг го понел службениот мобилен на одмор. Веднаш поднел оставка. Ова дебаклов и криминалов со Фондов

Read more

Lenovo го подготвува првиот вистински „all screen“ телефон

Потпретседателот на компанијата „Lenovo”, Чанг Ченг претстави „тизер” од новиот смартфон преку друштвената мрежа „Weibo”. А најверојатно станува збор за

Read more

Камери кои ќе откриваат дали возачот го користи својот телефон

Новиот софтвер ќе биде инсталиран на веќе постоечките статички камери сместени на автопатите и раскрсниците во Австралија. Благодарение на најновата

Read more