Заврши третиот викенд од Супер Скопје, одличната забава се префрла во Дебар Маало

Со настапот на повеќе изведувачи на улицата Македонија заврши третиот викенд од големата летна забава „Супер Скопје“. Изминативе две вечери,

Read more

Трајановски: Одлична забава и прекрасна музика на Супер Скопје

Вчеравечер заврши третиот викенд од големата летна забава „Супер Скопје“  со настапот на голем број изведувачи. Градоначалникот на Град Скоје

Read more