Наскоро испорака на првите Сухој Су-57

Руското воздухопловство денес го потпиша првиот договор за добивање на 12 напредни ловци од 5-тата генерација Су-57. Најсовремените авиони треба

Read more

Кинескиот стелт Ј-20 е оперативен

Кинескиот стелт Ј-20 е оперативен. Военото Воздухопловство на Народно-ослободителната Армија на Кина (ВВНОАК) официјално ги воведе во вооружување ловците од

Read more