Македонија го менува законот: Веќе нема да има кладилници на секој чекор

Сите обложувалници и казина кои се наоѓаат на помала оддалеченост од 300 метри од основните и средните училишта ќе мора

Read more

Голем спортски дух на турнирот во мал фудбал „Ѓорче Петров куп 2017“

Љубителите на фудбалот во спортско Ѓорче Петров покажаа голем спортски дух во одиграните натпревари синоќа на повеќенаменското игралиште. На првите

Read more