Најголемиот паметен град во светот ќе никне на Филипините

Со одржливиот раст на економијата на Филипините локалниот пазар на недвижности продолжува да привлекува масивни инвестиции. Со самото тоа и

Read more

За воведување на “смарт апликација” за следење на возен ред на ЈСП, на Петре Шилегов, ќе му требале 2 години

За воведување на “смарт апликација” за следење на возен ред на ЈСП, на Петре Шилегов, ќе му требале 2 години.

Read more