СВЕТОТ НЕ ИМ ПРИПАЃА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ, ТУКУ НА ПАТРИОТИТЕ!

Иднината не им припаѓа на глобалистите, туку на патриотите, изјави, американскиот претседател Доналд Трамп во своето обраќање на 74. Генерално

Read more

ЧУМУ НИ Е ЕВРОПСКАТА УНИЈА БЕЗ МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИТЕ?!

Најголем пријател на вистината е времето, најголем непријател се предрасудите, а постојан придружник е смирението. Така и овој кошмар со

Read more

ПРАВДА ЗА ПРАВЕДНИТЕ, СЛОБОДА ЗА УСТАВОБРАНИТЕЛИТЕ ПРЕД ВЕЛИГДЕН!

Тој што некому неправда нанесува, е понесреќен од оној што ја трпи, вели Демокрит. Во книгата на мудростите, Соломон запишал:

Read more