Јаневски до Ахмети: Тие што ти рекоа да не правиш Влада со ВМРО, денес ти ја пуштија Фатиме

По денешната прес-конференција на СЈО во врска со пописот кој требаше да се спроведе во октомври 2011 година реагираше новинарот

Read more