Новите градоначалници заборавија на предизборните ветувањата за почист воздух

Скопје, а и уште неколку градови во Македонија буквално се гушат последниве денови. Новите градоначалници заборавија на предизборните ветувањата за почист

Read more

ВМРО ДПМНЕ: Владата да засука ракави и да превземе мерки за почист воздух

Македонија се гуши во сѐ позагадениот воздух, а владата на СДСМ сѐ уште нема излезено со мерки против загадувањето. Зарем

Read more