Ветераните и младите на Пехчево и Берово со поддршка на обновата и Игор Јанушев

Игор Јанушев, носителот на изборна единица број 3 денес беше во посета на Пехчево и Берово заедно со Професорката Иванка

Read more

Манојловски од ДУИ не знае албански, но ќе гласа Македонците во Пехчево да зборуваат албански (ВИДЕО)

Пратеникот на ДУИ Бранко Манојловски, при вчерашното гостување во емисијата „Во центар“ кај Васко Ефтов тврдеше дека е чистокрвен Албанец,

Read more