„Вудсток“: Три дена мир, љубов и музика

  Тешко е да се врати времето на „Изи рајдер“ (Голи во седло) затоа што историјата најверојатно се повторува само

Read more

Вудсток – најубавиот спомен на цивилизацијата од 20-от век

Ширењето на митот низ децениите и низ глобалниот простор, половина век подоцна му даваат на фестивалот стабилна легендарна димензија, која

Read more

Трајановски: Одлична забава и прекрасна музика на Супер Скопје

Вчеравечер заврши третиот викенд од големата летна забава „Супер Скопје“  со настапот на голем број изведувачи. Градоначалникот на Град Скоје

Read more