Милијардерот Ричард Бренсон станува астронаут. Ќе се лансира во вселената

Сер Ричард Бренсон откри дека во моментов посетува обука за астронаути и очекува да отпатува во вселената во наредните неколку

Read more

Албански милијардер ќе вложи 180 милиони евра во Скопје

„Балфин груп“, во сопственост на албанскиот милијардер Самир Мане, објави инвестиција од 180 милиони евра во македонскиот главен град преку

Read more