ЖИВЕЕМЕ ВО СТАЛИНИСТИЧКА ЕПОХА НА ВЛАДАТА НА ЗАЕВ

Македонски манифест го крева гласот   (по повод случувањата со митрополит Агатангел и оперскиот пеач Игор Дурловски)   Против Митрополит

Read more

Македонски Манифест: Благодарност на Руската федерација

Од срце ви благодариме за поддршката за одбрана на името Македонски манифест ја поздравува одлуката на Руската федерација да не

Read more

МАКЕДОНСКИ МАНИФЕСТ: Отворено писмо до премиерот Зоран Заев

Најголем злосторник во историјата на македонскиот народ Премиере, Македонскиот манифест ви соопштува дека со договорот со Ципрас да не преименувате

Read more

МАКЕДОНСКИ МАНИФЕСТ: ДО ПАРЛАМЕНТОТ И СОВЕТОТ НА ЕУ: ФАШИЗМОТ ТРОПА НА ПОРТИТЕ НА ЕУ

ДО ПАРЛАМЕНТОТ И СОВЕТОТ НА ЕУ ФАШИЗМОТ ТРОПА НА ПОРТИТЕ НА ЕУ (Повод: нацифашистичката демонстрација против Република Македонија на митингот

Read more

МАКЕДОНСКИ МАНИФЕСТ: Отворено писмо до Јан Столтенберг, генерален секретар на НАТО

НЕ ГО САКАМЕ НАТО Уважен господине Столтенберг, добродојдовте во Македонија. Вие сте во неа, не во ФИРОМ како што нѐ

Read more

Македонски манифест со протестно писмо до амбасадорите за неправедно жигосаните 36 „терористи“

Предмет: Известување(протестно писмо) за случајот “36 терористи”, неправедно жигосани со тој поим и осудени на притвор од актуелната влада на

Read more