Lenovo го подготвува првиот вистински „all screen“ телефон

Потпретседателот на компанијата „Lenovo”, Чанг Ченг претстави „тизер” од новиот смартфон преку друштвената мрежа „Weibo”. А најверојатно станува збор за

Read more