ФОТО: Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Мицкоски и Трајановски на фрлањето на крстот во Скопје

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и членот на Извршниот комитет на партијата и поранешен градоначалник на Град Скопје, Коце Трајановски

Read more

Трајановски: Може ли да бидат терористи луѓето кои што немаат допрено оружје и немаат направено никакво насилство

Изминатиов период, изминативе неколку години Македонија е под постојан политички притисок, минатата година „шарената револуција“ составена во најголем дел од

Read more

Со изградбата на новата Универзална сала ќе се врати култното место за културни и музички манифестации

Градот Скопје изготви проект со кој целосно ќе се сруши Универзалната сала, ќе се направи нова Универзална сала, односно конгресен

Read more

Јакимовски и Трајановски во предност убедливо водат во општина Карпош

Јакимовски и Трајановски во предност убедливо водат во општина Карпош. Центарот за истражување и анализа објави резултати од спроведено истражување на

Read more

Трајановски, Мицкоски и Јакимовски се сретнаа со жителите на Карпош

Трајановски, Мицкоски и Јакимовски се сретнаа со жителите на Карпош. Градоначалникот на Скопје Коце Трајановски е во повторна трка за

Read more

Трајановски: Делата говорат за мојата пожртвуваност и транспарентност

Трајановски: Делата говорат за мојата пожртвуваност и транспарентност. Кандидатот за градоначалник на Скопје, Коце Трајановски денеска на Конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ

Read more

Трајановски: Одлична забава и прекрасна музика на Супер Скопје

Вчеравечер заврши третиот викенд од големата летна забава „Супер Скопје“  со настапот на голем број изведувачи. Градоначалникот на Град Скоје

Read more