Клучот за посигурна комуникација се наоѓа во Вселената?

Експертите веќе денес предупредупуваат дека со развојот на квантните компјутери, енкрипцијата каква што ја познаваме ќе замине во историјата. Енкрипцијата,

Read more

Ефтов: Зоран и Заев се во постојана комуникација и дијалог иако повремено не се разбираат

Села беше претепан на 27-ми април за Заев да стане премиер. Зијадин е сега “исфрлен“ од Владата за да може

Read more

Тилерсон: САД имаат отворени канали за комуникација со Северна Кореја

САД имаат отворени канали за комуникација со Северна Кореја. Тие истражуваат дали режимот е подготвен да пристапи кон преговори за

Read more