(Видео) Извештај од мониторингот на предизборните активности (3)

Почитувани граѓани избирачи,   Граѓанската акција за Македонија “Излези гласај”, реагира и алармира на постоење на организираното делење на прехрамбени

Read more

Граѓанска акција „Излези и гласај“: Со неправилности, нема фер, слободни и демократски избори!

Во текот на вчерашниот ден во просториите на Јавна Соба, во Скопје, со претходна покана до медиумите беше промовирана граѓанската

Read more