Некредибилни и недемократски избори

Секои избори се шанса и прилика политичките субјекти во Република Македонија да ја покажат својата зрелост за демократија.  Прв чекор

Read more

Обединетите бои на ВМРО-ДПМНЕ – победнички!

Во изборната кампања Парламентарни избори 2020 сведоци сме на остварување на еден многу посакуван идеал на раководството и членството на

Read more

Кратово: величенствен пречек на Мицковски, Јанушев и Обновата на Македонија

Топла, Величенствена и победничка атмосвера на митингот на коалицијата за Обнова на Македонија во Кратово.

Read more

Прекрасен перформанс на УМС ВМРО-ДПМНЕ од Кочани во чест на Игор Јанушев

Членовите на Унијата на млади сили во ВМРО-ДПМНЕ во голем број, срдечно и топло го пречекаа носителот на листата за

Read more