СДСМ работи на уништување на македонскиот национален дух

Откако СДСМ дојде на власт во Македонија, а Зоран Заев стана премиер, во земјава се случува уништување на македонскиот национален

Read more

Македонија и духот на нашето време

Гидеон Рахман е британски писал и главен надворешно-политички коментатор на Фајненшал Тајмс. На 18 септември, тој објави колумна во одбрана

Read more

Голем спортски дух на турнирот во мал фудбал „Ѓорче Петров куп 2017“

Љубителите на фудбалот во спортско Ѓорче Петров покажаа голем спортски дух во одиграните натпревари синоќа на повеќенаменското игралиште. На првите

Read more