КОРОНАТА, ЕКОНОМСКАТА И ЗДРАСТВЕНА КРИЗА

Економската криза поради пандемијата на корона вирусот, почнува да се распространува, а нејзините негативни ефекти од есен ќе почнаат да

Read more

КОЛУМНА: Готово го нема вирусот, сé сe отвори, избори!!!!!

Капитулација, Суета!!!! 66 дена карантин не убедувавте вирусот го држите под контрола. Готово го нема вирусот, се се отвори, избори!!!!!

Read more