КОЛУМНА: Готово го нема вирусот, сé сe отвори, избори!!!!!

Капитулација, Суета!!!! 66 дена карантин не убедувавте вирусот го држите под контрола. Готово го нема вирусот, се се отвори, избори!!!!!

Read more

АПЕЛ ДО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА , ЃОРГИ ИВАНОВ ОД КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО НА МАКЕДОНСКАТА ДИЈАСПОРА ЕВРОПА, КАНАДА, АВСТРАЛИЈА

Во овие судбоносни мигови на историски одлики и премрежја , македонската дијаспора упатува апел до Претседателот Ѓорги Иванов, како единствена

Read more

АПЕЛ ДО ВМРО-ДПМНЕ ОД КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО НА МАКЕДОНСКАТА ДИЈАСПОРА ЕВРОПА, КАНАДА, АВСТРАЛИЈА

Во овие судбоносни мигови на историски одлики и премрежја , македонската дијаспора упатува апел до раководството на ВМРО-ДПМНЕ да го

Read more

Апел од дијаспората до пратениците во сеуште македонскиот парламент

Повик до пратеничката од Општина Делчево , Мира Стојчевска да не ги гласа уставните промени и промената на името! Гневни

Read more

Апелот за спас на името Република Македонија го подржуваат се поголем број на организации, јавни личности и граѓани

Организации, формални, неформални групи, движења и акции кои го подржаа Апелот за спас на името Република Македонија: Глобалната македонска мрежа

Read more

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: На Давид и Катерина им е потребна наша помош

Десет годишниот Давид и 13-годишната Катерина Рујковски имаат оштетен вид и за да можат да го завршат своето образование нормално,

Read more

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Самохран татко и две деца гладуваат и смрзнуваат во Припор!

„Ќе почнат да зборуваат во школо, сиромашни сте, не се дружите со нејзе… Колку што можам јас сум и мајка

Read more

Апел за помош за малиот Александар: Се бара донатор на коскена срцевина

цАпелот со низа детали и објаснувања испратен од неговото семејство, го пренесуваме во целост Нашиот Александар, кој има нецели три

Read more