Ноќен митинг на Христијан Мицковски и ВМРО ДПМНЕ

Величествен ноќен митинг на Христијан Мицковски и ВМРО ДПМНЕ во Кочани. Погледнете ја победничката атмосфера во Кочани.

Бакли запалени за победата на ВМРО-ДПМНЕ

Христијан Мицковски го бодри народот да се исправи и да се бори за своите права

Громотевичен аплаус од публиката