Јанушев: Ниту еден граѓанин не смее да биде заборавен!

Денеска сум во посета на Таринци, Карбинци и Радање. Најавивме #обнова, подобрување на животниот стандард. Ниту еден граѓанин не смее да биде заборавен- напиша Игор Јанушев на својот фејзбук профил.