Јанушев: На државата и е потребна индустријализација за да биде во чекор со светот!

Носителот на листа во изборната единица 3 на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев објави видео на фејсбук со кое им се обраќа на граѓаните на Македонија и потенцира дека на државата  и е потребна индустријализација за да биде во чекор со светот, а проектите од нивната програма ќе ја доближат државата до европските трендови.