Игор Јанушев во општина Петровец и Катланово

Носителот на листата на изборна единица број 3 Игор Јанушев разговараше со голем број граѓани од општина Петровец при што внимателно ги слушаше проблемите кој најмногу ги тиштат. Тој ги запозна со содржината на проектот ОБНОВА при што ги уверуваше дека решенијата за нивните проблеми ке ги даде ОБНОВАТА на Македонија.