Игор Јанушев и младите од ВМРО топло примени во Ранковце и Гиновце

Во склоп на изборната кампања Игор Јанушев ја посети општината Ранковце и селото Гиновце, каде што од страна на жителите на општината тој беше топло и срдечно пречекан.

Игор Јанушев заедно со малди активисти, во посета на домовите на жителите на општина Ранковце.