Христијан Мицковски, Игор Јанушев и кандидатите за пратеници ИЕ3 топло пречекани во Кочани

Во градскиот парк пред домот на културата Бели Мугри, Христијан Мицковски, кандидат за Премиер на ВМРО ДПМНЕ, Игор Јанушев, носител на листа во ИЕ3 и останатите кандидати за пратеници беа топло пречекани од Кочанчани.

Христијан Мицковски топло пречекан од ветераните

Тие објавија разговори со избирачите на кои им го објаснија проектот Обнова на Македонија.

Христијан Мицковски со внимание ги слуша граѓаните на Кочани

Потоа присуствуваа на отворањето на нов изборен штаб на ВМРО ДПМНЕ, навечер во 20,30 ќе се одржи митинг на кој ќе се обратат пред граѓаните на Кочани.

Игор Јанушев – Јануш меѓу граѓаните на Кочани