Овие работи треба да ги чувате во фрижидер, а не се храна или пијалак

Кога набројувате работи кои ви се наоѓаат во фрижидерот, логично, листата е составена од храна и пијалаци, евентуално некој лек

Read more

Мајкл Корс и Џими Чу повеќе нема да користат природно крзно!

Модниот дизајнер Мајкл Корс одлучи производите кои го носат неговото име повеќе нема да бидат изработувани од природно крзно, а

Read more

Најсилниот есенски тренд во стилот на модните блогерки и ѕвездите

Кадифето ја одбележа минатата студена сезона, но оваа есен тоа место ќе го заземат карираните креации. Сакоа, здолништа, палта, панталони, чанти…

Read more
123