Ернесто Че Гевара – револуционер, легенда и мит

  Икона на револуционерите Легенда меѓу младите генерации Харизматичен лидер Револуционер до последен здив Најголем герилец во историјата Револуционерен авантурист

Read more

Мухамед Али: Боксерска, спортска и хуманитарна икона на 20-от и 21-от век

“Јас сум најголем! Јас сум крал на рингот! Ќе го завртам светот наопаку…“, така 18 годишното момче Касиус Клеј, во

Read more

Кои се најсилните брендови во Македонија за 2015 година?

Компанијата Валикон која веќе 13 години ја истражува јачината на FMCG брендовите на просторот на поранешна Југославија, откако пред некој месец го објави топ

Read more

Промовиран проект „Бренд концепт“ со книги од Сотир Костов

„Бренд концепт“ е насловен проектот со толковник и четири книги на авторот  Сотир Костов, промовиран денеска  во Младинскиот културен центар.

Read more