ВМРО-ДПМНЕ како опозиција нема изгубено парламентарни избори

Традицијата, бројките и севкупната социополитичка соатојба и пред изборна атмосвера во Република Македонија се во прилог на очекувањето и предвидувањето 

Read more

КОРОНАТА, ЕКОНОМСКАТА И ЗДРАСТВЕНА КРИЗА

Економската криза поради пандемијата на корона вирусот, почнува да се распространува, а нејзините негативни ефекти од есен ќе почнаат да

Read more

За македонцките работи /Незаборавник – Како да ја сакаме Татковината/

Потсетување на еден говор по повод средбата на Игор Јанушев со Ѓорге Иванов, доскорашен претседател на Република Македонија. Средба на

Read more

Прекрасен перформанс на УМС ВМРО-ДПМНЕ од Кочани во чест на Игор Јанушев

Членовите на Унијата на млади сили во ВМРО-ДПМНЕ во голем број, срдечно и топло го пречекаа носителот на листата за

Read more

ВМРО-ДПМНЕ како опозиција нема изгубено парламентарни избори

Традицијата, бројките и севкупната социополитичка соатојба и пред изборна атмосвера во Република Македонија се во прилог на очекувањето и предвидувањето 

Read more