(видео) ТРИПУНОВСКИ: Нивите на земјоделците се сушат, а во Водостопанство земаат плата од 1.150 евра

Се наоѓаме пред АД Водостопанство, претпријатието кое што е одговорно за наводнувањето во Република Македонија, а имаме нефункционални канали за

Read more