Голем интерес на граѓаните на Штип за посетата на Игор Јанушев во нивниот град!

  Игор Јанушев, како носител на листата на ВМРО- ДПМНЕ и Коалицијата „За Обнова на Македонија “ денес оствари средба

Read more

Во потрага по глас повеќе, започна жестоко

И веднаш се случија чуда: ДУИ постави ултиматум, албанец за премиер, без да знае дали и колку пратеника ќе освои.

Read more

Љупчо Николовски ја започна изборната кампања од Виница, градот во кој СДСМ не реализира ниту еден капитален проект!

Носителот на ИЕ3 Љупчо Николовски ја започна изборната кампања од Виница, градот во кој СДСМ не реализира ниту еден капитален

Read more

КРИК МОРСКОГ СЛОНА

Ви се обраќа Чуранче из Кокошиње, осведочен дрзок и вулгарен критичар на Стаор и неговата криминално-кодошка партија СДСС. Оваа Нова

Read more

Негрижа-еко катастрофа од власта за р. Брегалница во штип

Вака изгледа р. Брегалница денес. Се ветуваше санација на главниот градски колектор и изградба на пречестителна станица. Сето тоа остана

Read more

Вчера везир, денес резиљ! /Или бељата е во торбата/

Македонска народна ризница (1.)   Поговорките и изреките се народна мудрост. Богатата ризница што ја сочинуваат е мошне интересна и

Read more