Љупчо Николовски ја започна изборната кампања од Виница, градот во кој СДСМ не реализира ниту еден капитален проект!

Носителот на ИЕ3 Љупчо Николовски ја започна изборната кампања од Виница, градот во кој СДСМ не реализира ниту еден капитален

Read more

КРИК МОРСКОГ СЛОНА

Ви се обраќа Чуранче из Кокошиње, осведочен дрзок и вулгарен критичар на Стаор и неговата криминално-кодошка партија СДСС. Оваа Нова

Read more

Негрижа-еко катастрофа од власта за р. Брегалница во штип

Вака изгледа р. Брегалница денес. Се ветуваше санација на главниот градски колектор и изградба на пречестителна станица. Сето тоа остана

Read more

Вчера везир, денес резиљ! /Или бељата е во торбата/

Македонска народна ризница (1.)   Поговорките и изреките се народна мудрост. Богатата ризница што ја сочинуваат е мошне интересна и

Read more

Игор Јанушев во посета на партиската организациоја во Кочани

Носителот на листата во изборната единица бр.3 – Игор Јанушев денес го посети општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Кочани. Со

Read more

Игор Јанушев во посета на Чешиново-Облешево, Зрновци и Виница.

Игор Јанушев ги посети Чешиново-Облешево, Зрновци и Виница Каде што разговараше со членови на неговата партија ВМРО – ДПМНЕ. Игор

Read more