Обединетите бои на ВМРО-ДПМНЕ – победнички!

Во изборната кампања Парламентарни избори 2020 сведоци сме на остварување на еден многу посакуван идеал на раководството и членството на

Read more

Крива Паланка: Кривопаланчани на Мицковски и Јанушев им ветија победа на Обновата

Жителите на Крива Паланка денес топло ги пречекаа Христијан Мицковски и Игор Јанушев. На главната улица Јоаким Осоговски и на

Read more

Кратово: величенствен пречек на Мицковски, Јанушев и Обновата на Македонија

Топла, Величенствена и победничка атмосвера на митингот на коалицијата за Обнова на Македонија во Кратово.

Read more

Директор на средно училиште во Скопје со пораки со нож?

Директорот на средното училиште „Марија Кири Склодовска“ на својот фејсбук профил во текот на вчерашниот ден објавил фотографија за чија

Read more