МАКЕДОНСКО-КОСОВСКА ТРГОВСКА ВОЈНА:Бектеши му пиша писмо на Шаља и сега чека одговор за медот и компирот

Министерот за економија, Крешник Бектеши во писмо до неговиот косовски колега, Ендрит Шаља наведе дека очекува во текот на овие

Read more