СМЕТКОВОДИТЕЛИТЕ И ТУРИСТИЧКО УГОСТИТЕТСКАТА КОМОРА ДЕНЕСКА НА ПРОТЕСТ

Трети ден откако туристичко-угостителската комора започна со протести пред Министерството за финансии. Од денеска им се придружија и сметководителите. Под

Read more

ВО ТЕТОВСКОТО СЕЛО ТЕНОВО ПУШТЕНА ВО РАБОТА ВТОРАТА ЕЛЕКТРИЧНА ЦЕНТРАЛА ОД ТРИДЕЛНИОТ ФОТОВОЛТАИЧЕН ПАРК

Зелената“ енергија со забрзано темпо доаѓа во Полошкиот Регион. Денеска во село Теново беше пуштена во употреба втората централа од таканаречениот фотоволтаичен парк,

Read more