Потпишана 4.Програма за соработка во областа на културата, образованието и науката меѓу Македонија и Италија

Четврта по ред Програма за соработка во областа на културата, образованието и науката меѓу Република Македонија и Република Италија за

Read more

Дури 46 проценти од жените се тажни после секс- Науката објаснува зошто

Постсексуалната депресија се јавува непосредно по односот, а се темели на негативни чувства, како што се тагата, анксиозноста и раздразливоста,

Read more