Големо откритие на НАСА: На Месечината е пронајдена мрежа на тунели!

Американската вселенска агенција НАСА соопшти дека биле откриени тунели кои што водат длабоко под површината на природниот сателит на Земјата.

Read more

Мистериозна сина комета доаѓа кон Земјата: Бизарната трага која ја остава зад себе ги хипнотизирала астрономите

Кометата емитува чудно сино светло кое ги збунува и хипнотизира астрономите. Позната како комета “PanStarrs” или “C/ 2016 R2”, ова

Read more

Еве како би изгледало да се живее на Планетата Земја доколку таа е рамна плоча

Денеска е речиси невозможно да се верува дека Земјата е било што друго освен топка. Но гледајки низ историјата луѓето

Read more