Заврши пријавувањето за четвртиот повик на Фондот за иновации

Заврши четвртиот повик на Фондот за иновации и технолошки развој за финансирање проекти со инструментите кофинансирани грантови за ново основани

Read more

Отворен првиот центар за иновации на Град Скопје

Скопскиот градоначалник Коце Трајановски и постојаниот претставник на УНДП во Македонија Луиза Винтон денеска го отворија првиот Центар за иновации на

Read more