Google Pixel телефоните автоматски ќе ги праќа спам повиците кон говорната пошта

Решение за спам повиците Несаканите повици односно спам повиците се досадни и ужасни. Google презема чекори за да ви помогне

Read more

Spotify ќе лансираат нова бесплатна мобилна верзија, која ќе биде подобра од сегашната

Најава за настанот Шведската компанија за стриминг на музика Spotify се подготвува за голем настан во Њујорк на 24 април.

Read more

Поради грешка може да избие пожар: Ауди најави ново повлекување на автомобили!

Германскиот гигант Ауди повлекува 330 илјади возила во Германија поради опасност од избивање на пожар, соопшти компанијата од Инглоштад. Проблематична

Read more

Tesla соларни ќерамиди пристигаат кон крајот на годината

Извршниот директор на компанијата за електрични автомобили Tesla Motors неодамна ги претстави соларните ќерамиди коишто според неговата визија би требало целосно да

Read more