Google и Raspberry Pi нудат напредна вештачка интелигенција

Google Voice Kit е едноставен. Таканаречен AIY (Artificial Intelligence Yourself) пакет кој лесно се составува и кој овозможува да се

Read more

Вибер објавија три причини зошто имаат најбезбедна апликација за пораки

„Ве потсетуваме зошто Вибер е најбезбедната апликација за пораки, во светло на неодамнешните настани во врска со безбедноста на социјалните

Read more

Уште еден телефон за гејмери: Запознајте го Xiaomi The Black Shark

Со новиот паметен телефон наменет за гејминг – The Black Shark, кинеската компанија Xiaomi влегува на пазарот со паметни телефони.

Read more