Мицковски: Република Македонија, продолжува економски да осиромашува…

Република Македонија, продолжува економски да осиромашува…, денес Државниот завод за статистика повторно ја потврди лошата економска политика на СДСМ. Имено

Read more

Уметници – терористи?

Уметниците уапсени како терористи, терористите пуштени како жртви на системот. Да уапсите уметници во ова време е тотално суспендирање на

Read more

Русјаков: Глад и молитва додека не се тргне обвинението за тероризам против оние што ја бранеа Македонија

Александар Русјаков најавува штрајк со глад. Тој ќе се моли и ќе гладува додека не се тргне обвинението за тероризам

Read more

Леат солзи за неколку прокиснувања, а погледнете ги условите за работа на актерите во време на СДСМ

Порано овде се туширавме… и никого не го болеше уво… можеби затоа ние се цениме и почитуваме на некој чуден

Read more

Каде сте сега шаренолики да го фарбате МНТ затоа што партискиот војник Дац ги казни вашите колеги?

Актерот Игор Доневски преку својот Фејсбук профил реагира на казните кои актерите од МНТ ги добија од директорот Драган Спасов-Дац

Read more

Професорката Тања Каракамишева со ости прашања кон ОЈО

Ако мојата маленкост смее да го праша ОЈО до кај е со прибирањето докази по кривичната пријава поднесена против пратениците

Read more

Тони Михајловски: Македонија ќе ја снема, оваа влада ќе биде последната влада на таа историска независност која траеше 27 години

На својот фејсбук профил Тони Михајловски објави статус во кој вели дека нема потреба да сте јасновидец за да ги

Read more

Од вечерва е јасно дека на сите наредни избори СДСМ ќе треба да прави се поголеми фалсификати за да ја зачува власта

Фејсбук статус на Васко Ефтов: Вечерва беше претпоследната фаза од операцијата „Бомби 2015 година“. Часовниокот им покажува дека имаат време

Read more