За цинизмот, ароганцијата и примитивизмот на Заев и СДСМ

  Опозицијата (предводена од Христијан Мицковски), бизнис секторот и синдикатите нудат ефикасни мерки за справување со кризата, а техничката Влада

Read more

Офуцана новинарска вуцибатина, како нов вид кетман или рибар на човечки души (1.)

/Сашо Орданоски како медиумски кетман – рибар на човечки души/ Го прочитав писанието “Пропагандни дибеци на прес-конференции“ напишано од Сашо

Read more

ЕВРОПСКАТА УНИЈА Е НЕПЕРСПЕКТИВНИОТ ПАТ ЗА МАКЕДОНИЈА

Лицитирањето со датум за почеток на преговорите со Унијата е само блефирање и непропдуктивно флертување од кое Македонија може да

Read more