ЧУМУ НИ Е ЕВРОПСКАТА УНИЈА БЕЗ МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИТЕ?!

Најголем пријател на вистината е времето, најголем непријател се предрасудите, а постојан придружник е смирението. Така и овој кошмар со

Read more

Македонија – најновата жртва на обединетото американско торнадо

Во американската надворешна политика нема левица и десница. Партиите се вртат во круг. Во бесконечен, брутален круг кој предизвикува хаос

Read more