Мрачната тријада на Заев: макијавелизам, нарцизам и психопатија (1.)

Макијавелизмот на Заев “…Ебем ти таков народ (МАКЕДОНСКИОТ НАРОД)… Сите организации (“шарени“, невладини, студенти, средношколци) се мои, јас ги плаќам…

Read more

МАКЕДОНЈА  СЕ  СОПНА  НА  ПРВАТА  ЕУ  ПРЕЧКА

Македонската политичка елита треба бргу, веднаш, сложно и власта и опозицијата, независно од проблемите со коронавирусот и се уште вонредните 

Read more